• درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
  • درباره پایگاه خبری پیشنهاد ویژه
  • تماس با سردبیر
pishnahadevizheh
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه
  • اخبار بازار طلا و ارز
    • اخبار بانکی
      • بورس ایران و جهان
  • خانواده و زندگی مردم
    • مقاطع تحصیلی
      • اندیشه اسلامی
        • مقالات حقوقی
    • حمل و نقل عمومی
  • اخبار سیاست داخلی و خارجی
  • صنعت و معدن
    • صنعت ماشین‌سازی
    • مقالات کارآفرینی و برندینگ
    • صنایع غذایی
  • اخبار بازار مسکن و املاک
  • سلامت و پزشکی
  • اخبار علم و فناوری
  • فرهنگ و سینما
    • عمومی و سرگرمی
  • تازه‌های ارز دیجیتال
  • مسابقات ورزشی
  • اخبار بین‌المللی
    • سفرهای خارجی و داخلی
  • اخبار استان‌های ایران
  • لینک‌های ویژه

احتمال رد صلاحیت نامزدها قبل از روز انتخابات 1400 / هشدار به 7 کاندید

  • شناسه خبر: 629
  • تاریخ و زمان ارسال: 7 ژوئن 2021 ساعت 13:16
  • نویسنده: پیشنهاد ویژه
احتمال رد صلاحیت نامزدها قبل از روز انتخابات 1400 / هشدار به 7 کاندید

آیت‌الله موحدی کرمانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ضمن انتقاد از روند برگزاری اولین مناظره تلویزیونی نامزدهای  انتخابات1400  که روز شنبه از رسانه ملی پخش شد، اظهار داشت: در ابتدا یک نکته راجع به نظر خود در رابطه با زمان کاندیداها عرض می‌کنم؛ به عقیده من زمانی که تعیین کرده بودند خیلی کوتاه بود یعنی فرد هنوز وارد بحث نشده بود، می‌گفتند تمام شد و نامزد انتخابات حرف خود را ناقص و ناتمام بیان می‌کرد.

وی گفت: می‌شد به جای اختصاص دو زمان چهار دقیقه‌ای، ۸ دقیقه به هر نامزد داده می‌شد تا بتوانند در این زمان حرف‌های خود را بزنند و برنامه‌های خود را مطرح کنند.

امام جمعه موقت تهران تصریح کرد: قضاوت من از مناظره‌ها و آنچه دیدم این است که در مناظره‌ای که گذشت، چند صحنه مشاهده می‌شد. صحنه اولی که در بعضی از نامزدها دیده می‌شد صحنه متانت، سعه صدر، منطق و القای سخن با ادله متقن بدون اهانت به دیگری بود یعنی برنامه‌های خود را مطرح می‌کردند منتها چون وقت کم بود نمی‌توانستند خوب بیان کنند.

موحدی کرمانی با بیان اینکه کسی که خود را برای ریاست جمهوری آماده کرده است باید این متانت را داشته باشد، اضافه کرد: صحنه دوم صحنه‌ای بود که برخی از آقایان دردهای جامعه را بیان می‌کردند و می‌گفتند جامعه چه وضعی دارد و چقدر جامعه از گرانی و سایر مسائل و اینکه  ارزش پول  پایین آمده، ناراحت است. دردها را فشرده بیان می‌کردند و ریشه دردها را هم می‌گفتند که این مشکلات تقصیر چه کسانی است.

وی تاکید کرد: این افراد معتقد بودند در صورتی که رای بیاورند و رئیس‌جمهور شوند، افرادی که باعث رنج، ناراحتی، بدبختی و گرفتاری مردم شدند باید محاکمه گردند و  ممنوع‌الخروج  شوند تا مبادا از کشور فرار نکنند. این هم یک صحنه در این مناظره بود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: صحنه دیگری هم بود که کاندیدای مورد نظر، اهل استدلال و منطق بود و برنامه‌های خود را مستدل و قوی مطرح می‌کرد. البته همانطور که عرض شد فرصتی برای اینکه خوب مطالب را بیان کنند وجود نداشت و برنامه‌هایشان ناتمام قطع می‌شد اما اهل منطق بودند و سعی می‌کردند به کسی توهین نکنند. تعدادی از آقایان این رویه را در پیش گرفتند.

موحدی کرمانی با بیان اینکه در پیش گرفتن سیر منطقی برای ارائه برنامه‌های  کاندیداها  رویه‌ای ممدوح بود، گفت: افرادی که به طور مستدل برنامه‌های خود را بیان کردند با رویه‌ای که در پیش گرفتند، هم مردم را آگاه می‌کردند تا ریشه بدبختی‌های موجود را بشناسند و بدانند این بدبختی‌ها از کجا به وجود آمده است تا سعی کنند دیگر عوامل این بدبختی‌ها روی کار نیایند و به بدبختی‌ها اضافه نکنند. اینها مطالب خود را خیلی شفاف و در عین حال متین، موقر و بدون اهانت به کسی بیان می‌کردند.

وی افزود: متاسفانه صحنه دیگری هم وجود داشت که در آن صحنه دروغ، جسارت و اهانت مطرح بود و حقایقی که همه مردم آن را قبول داشتند و دارند را انکار می‌کردند.

امام جمعه موقت تهران گفت: برای مثال شما دیدید وقتی آقای  رئیسی  روی کار آمدند و متصدی پست قضاوت شدند به جد وارد صحنه شدند و مچ دزدها و گردن کلفت‌ها را گرفتند و همه را به محاکمه کشاندند و اموالی که دزدیده بودند را به بیت‌المال برگرداندند که مصداق روشن آن آقای طبری است که همه او را شناختند.

خطیب نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: وقتی آدمی با این ویژگی‌ها این‌طور موفق بود و کار کرد، موجب شد مردم بارقه امیدی در دلشان به وجود بیاید و بگویند الحمدلله بالاخره دیدیم فردی هست که با دزدها برخورد می‌کند، آنها را می‌گیرد و محاکمه می‌کند.

رئیسی تولیت آستان قدس بود

وی ادامه آقای  رئیسی  زمانی که تولیت آستان قدس بود، از مبلغ وافر و بسیار زیاد حق التولیه نزدیک به صفر دریافت می‌کرد و اصلاً چیز قابل ذکری از آن را استفاده نمی‌کرد و تمام آن را به فقیران و مستمندان می‌داد.

موحدی کرمانی افزود: حالا تماشا کنید در صحنه‌ای که دیدیم متاسفانه به شخص ایشان اهانت‌های عجیب و غریبی شد. اینکه ایشان فلان است یا تحصیلاتش فلان قدر است؛ دروغ گفتند و به او اهانت و جسارت کردند. فکر می‌کردند با دروغ گفتن و توسل به توهین می‌توانند رأی مردم را از او را بگیرند و به خودشان صادر کنند؟ خیلی این فکر احمقانه است.

وی تصریح کرد: من به آنهایی که این شیوه را پیش گرفتند سفارش می‌کنم، اولاً بین خود و خدا توبه کنند تا خدا آنها را ببخشد. مردم را این‌طور به اشتباه نیاندازند و واقعاً از مردم عذرخواهی کنند. این رفتار بزرگترین خیانت به مردم است که این چنین عملی می‌شود. از خدا بترسند و باور کنند بالاخره قیامتی است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اینکه دهان خود را باز می‌کنید و حرف می‌زنید، میلیون‌ها آدم دارند می‌شنوند و ممکن است میان آنها آدم‌های ساده لوحی باشد که شنیده‌های خود و دروغ‌های شما را باور کنند. واقعاً باید خجالت کشید.

هیچکس از دروغ و تهمت به هیچ جا نرسیده است

موحدی کرمانی صحنه اهانت و جسارت به برخی نامزدهای انتخاباتی را دردناک توصیف کرد و گفت: این صحنه خیلی صحنه دردناکی بود. اینها باید بدانند هیچکس از دروغ و تهمت به هیچ جا نرسیده است. چقدر دروغ به خاندان پیامبر نسبت دادند و چقدر به امام حسین (ع) اهانت کردند اما ببینید عظمت امام حسین دنیا را پر کرده است.

خطیب نماز جمعه تهران ضمن هشدار به نامزدهایی که در روند مناظره رویه اهانت را در پیش گرفتند، تاکید کرد: بترسید که گرفتار رد صلاحیت خود توسط شورای نگهبان شوید که در این صورت مبتلا به رسوایی و خواری در دنیا و عذاب الهی در آخرت خواهید شد.

موحدی کرمانی در پایان تاکید کرد:  مناظره‌ها  باید مودبانه، متین، مستدل، خالی از دروغ و اهانت و جسارت باشد. شماها مدعی هستید که می‌خواهید رای مردم را بگیرید و رئیس‌جمهور شوید. سعی کنید وزن خودتان را حفظ کنید. ان‌شاءالله خداوند همه ما را به راه راست هدایت و از خطرات و انحرافات حفظ کند.

انتخابات ۱۴۰۰ رد صلاحیت کاندید ریاست جمهوری مناظره انتخاباتی

مطالب مرتبط

دعوت رئیس جمهور آمریکا به مذاکره، فریب افکار عمومی دنیاست

دعوت رئیس جمهور آمریکا به مذاکره، فریب افکار عمومی دنیاست

دستور ترامپ به سفیر امریکا درباره ایران

دستور ترامپ به سفیر امریکا درباره ایران

عجب برگ برنده ای رو کرد صادق خان کوشکی!

عجب برگ برنده ای رو کرد صادق خان کوشکی!

ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

ترامپ همان‌ کسی است که آمریکا را نابود می‌کند

واکنش رسمی ایران به نشست تند سازمان ملل

واکنش رسمی ایران به نشست تند سازمان ملل

عراقچی دریافت نامه ترامپ را تأیید کرد

عراقچی دریافت نامه ترامپ را تأیید کرد

آخرین تهدید پوتین

آخرین تهدید پوتین

ترامپ آماده مذاکره با ایران شد

ترامپ آماده مذاکره با ایران شد

لغو پاسخ

اخبار پربحث پیشنهاد ویژه

  • کارشناس روابط عمومی در ترید در شرایط محدودیت اینترنت؛ راهکارهای معامله‌گران حرفه‌ای
  • محمدزاده در ترید در شرایط محدودیت اینترنت؛ راهکارهای معامله‌گران حرفه‌ای
  • کارشناس روابط عمومی در خرید خودروهای صفر و کارکرده سایپا؛ نقد و اقساط
  • بهرام مددی در خرید خودروهای صفر و کارکرده سایپا؛ نقد و اقساط
  • کارشناس روابط عمومی در چرا برخی پیج‌های اینستاگرام سریع‌تر از رقبا رشد می‌کنند؟
  • سمانه رنجبر در چرا برخی پیج‌های اینستاگرام سریع‌تر از رقبا رشد می‌کنند؟

پایگاه خبری «پیشنهاد ویژه» جایی است برای اطلاع از تازه‌ترین و مهم‌ترین اخبار ایران و جهان؛ سریع، دقیق و معتبر، بدون شایعه و حاشیه. این رسانه با ارائه خبرهای داغ، گزارش‌های ویژه و تحلیل‌های کوتاه، تلاش می‌کند تصویری روشن و قابل‌اعتماد از رویدادهای روز را در اختیار مخاطبان قرار دهد. «پیشنهاد ویژه» همراه شماست تا همیشه به‌روز بمانید و مهم‌ترین اتفاقات را در کوتاه‌ترین زمان دنبال کنید.

  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
  • حفظ حریم خصوصی کاربران
  • سوالات متداول کاربران
  • حقوق انتشار اخبار
  • تبلیغات ویژه
Telegram